Training

Neem contact op
Neem contact op
  • Voor horecapersoneel
  • Perfect Serve voor Cocktails & Chupito's
  • Bar zo efficiĆ«nt mogelijk gebruiken
  • Locatie in Monnickendam icm eventueel arrangement

Training

U bent ondernemer en runt een horecazaak. Alles verloopt erg goed de laatste jaren, maar toch wilt u het maximale uit de zaak halen. Tevens wilt u niet achterblijven in de hedendaagse trends op het gebied van drank, shots en cocktails. En wie moeten het gaan voorbereiden, maken en verkopen? Uw personeel uiteraard!

De bartrainingen zijn geschikt voor iedereen die in de horeca werkt of wil gaan werken.

Tijdens onze trainingen leren deelnemers gastvrij, effectief en veilig werken. Dit zorgt voor een kostenbesparing voor de opdrachtgever, meer zelfvertrouwen bij de deelnemers en tevreden, vaker terugkerende gasten.

Omdat onze trainingen praktijkgericht zijn, doen alle deelnemers nieuwe kennis op. Waar weinig kennis is, zorgen wij voor kennis. Waar veel kennis is, zorgen wij dat deze verbeterd wordt.

Loading...

Training op locatie

Wij verzorgen trainingen, onder andere voor drankmerken zoals Bols en de producten van FLS Company. Wij geven wekelijks trainingen voor het horecapersoneel door heel Nederland, wij leren de bartenders hun bars indelen, schoon te houden en zo efficiƫnt mogelijk te gebruiken.

Uiteraard horen hier ook de nieuwste, gaafste cocktails en shots bij. Wij helpen met het samenstellen van menukaarten voor shots en cocktails. Daarnaast helpen wij met het omgaan van de juiste bargereedschappen en hoe deze te gebruiken. Deze gereedschappen nemen wij uiteraard mee voor de trainingen.

Alle technieken komen aan bod zoals shaken, layeren, freepour en flaming shots.

Interesse in een training bij u op locatie? Of komt u langs bij ons in Monnickendam? Of heeft uw vragen over het onderdeel training?

Neem snel contact met ons op!

[]
1 Step 1

Ik heb een vraag over deze Training

Voornaam
Achternaam
Naam bedrijf
Telefoonnummer
Vraag
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Partners