WORKSHOPS VOOR O.A. EEN BEDRIJFSUITJE & VRIJGEZELLENFEEST 

Cocktail Workshop

Probeer samen met je vrienden of vriendinnen een cocktailworkshop, maak zelf de gaafste cocktails en de wereld van cocktails ligt aan je voeten!

Move Cocktails leert je tijdens een cocktailworkshop alles om zelf de classics te kunnen maken. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om totaal nieuwe recepten te ontdekken en uit te proberen.

Meer cocktail Workshop

Gin & Tonic Workshop

Helemaal hip op dit moment zijn Gin & Tonics! Inspelend op deze trend bieden wij nu ook Gin & Tonic workshops aan. We gaan met meer dan 20 verschillende Gin’s en 10 verschillende Tonics op zoek naar de perfecte Gin Tonic voor jou! Je wordt hierbij begeleid door onze professionele bartender, hij zal uitleggen waar de gins vandaan komen, wat voor verschillende Gins er allemaal bestaan en hoe ze te mengen met de juiste tonic.

Meer Gin & Tonic Workshop

Chupito Workshop

Altijd al willen weten waarom de ene drank nou perfect op de andere drank blijft drijven en waarom de andere drank er meteen doorheen zakt?

Leer en beleef het bij onze Chupito workshop, vernoemd naar het Spaanse woord “shot glas”. Tijdens deze workshop ga je de vier shot-technieken leren onder begeleiding van een van onze “shot-masters”. Je hebt hierbij de keuze tussen 5 of 8 shots. Je leert laagjes bouwen, shotjes shaken, pouren en shotjes vlamberen!

meer chupito workshop

Partners